zeeyta sam

The Writer





Hello and Welcome to My Official Blog fat zomba(s). Ku bukan lah writer yang terkenal, just writer untuk diri sendiri sahaja. I just shared what I like and feel. Put your own words. I hope you like my new skins. Thank you :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Please Click my Nuffnang for Supporting on My Wedding Collection. T.Q :)




Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® zeeytasam 2011 - 2012


Memories with U :(


Wednesday, May 12, 2010 Wednesday, May 12, 2010 2 Atashinci(s)

http://emo.huhiho.com

Assalammualaikum all..
sayer nak story ckit about tempat kejer sayer ni..
cedey rasenyer bila seowang pegawai dari Kauter Kuala Langat telah pergi =(
.
.
jangan pikir yang bebukan taw!!
dia actually kena pindah kat HQ kat S.Alam..bukan pergi sebab benda len..hehe
agak cedey lah di atas pemergiannyer itu =( 

ni lah staff kat Kaunter Kuala Langat

yang pic ni..yg sebelah kiri 2 lah pegawai yang kena pindah..namanyer ustaz Tamsir ;)

yang ni x dirancang pown..hanyer kebetulan semata-mata..hehehe

macam rancang kan diowang ni..pakai baju sama..huhuu

ahli persatuan wanita di Kaunter Kuala Langat..haha

Labels: , ,



Before You leave my page, PLEASE click my Nuffnang for supporting on my wedding collection. T.Q :)