zeeyta sam

The Writer





Hello and Welcome to My Official Blog fat zomba(s). Ku bukan lah writer yang terkenal, just writer untuk diri sendiri sahaja. I just shared what I like and feel. Put your own words. I hope you like my new skins. Thank you :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Please Click my Nuffnang for Supporting on My Wedding Collection. T.Q :)




Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® zeeytasam 2011 - 2012


x pasal-pasal kena marah..!!


Monday, February 14, 2011 Monday, February 14, 2011 2 Atashinci(s)

Hello guys..!!






entry kali ni xnak cakap banyak coz tengah bengang ngan sorang minah ni..
nak tahu naper..?? Der sowang gurlz ni call ZT tengah ari tadi, lbey dari 10x dia call,
 tapi ZT x angkat coz time tu nset dalam beg and ZT tengah busy wat kejer.. tu yang x dengar orang call.

Biler ZT tengok nset, banyak nyer call, ngatkan dari my kecayangan, upenyer dari no x kenal.
x lama pastu orang tu call ZT balik, maybe dia x puas aty lagi kowt sebab x dapat nak call ZT.

Biler ZT pick up Fon tu n say 'HELLO', u guys nak tau x dia cakap aper..???
dia cakap macam mulut itik, segale2 mulut ader time tu..!! ZT langsung x paham aper yang dia cakap.
Tapi u guys nak tau, dia cakap tu dalam suara marah-marah..!!! 
eeee, memang bengang betowl lah..ZT x tahan, ZT off terus nset ZT.
*
*
*
Then, ZT x puas ati, ZT mesej dia.

ZT: ni saper..??


Gurlz: isteri a kim, jangan telefon kepada a kim lagi!


teeeetttttt.....!!!!
yang ni ZT x suker..!!  Saper a kim tu..?? ZT langsung x kenal.. pastu ZT bagi mesej balek kat dia,

ZT: i x kenal kim, u silap no..!!

last mesej yang ZT bagi ni, dia terus x balas mesej.. maybe dia malu or watever.
BUT, yang ZT paling geram, dia x say sorry pown kat ZT. Kalau dah tau diri tu salah naper x say sorry kat kter... eissshhhhh..!!! klw tau saper gerangan orang tu, dah lama dah marah-marah dia balek.
Tapi ZT bley sabar lagi, Xmo lah gaduh2 pasal benda yang melibatkan hal laki ni.. lagi-lagi kter x kenal saper dia, towl x..??? cuma 1 jer lah ZT amik kesah, gurlz tu langsung x say sorry.

p/s: Actually, gurlz tu chinese (dari suara) yang ZT dengar..


Labels: ,



Before You leave my page, PLEASE click my Nuffnang for supporting on my wedding collection. T.Q :)