zeeyta sam

The Writer





Hello and Welcome to My Official Blog fat zomba(s). Ku bukan lah writer yang terkenal, just writer untuk diri sendiri sahaja. I just shared what I like and feel. Put your own words. I hope you like my new skins. Thank you :)

Travel This Site



The Cbox Song



♦ URL blog wajib ade not email
♦ Harsh words & Anon not allowed


Please Click my Nuffnang for Supporting on My Wedding Collection. T.Q :)




Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

All rights reserved ® zeeytasam 2011 - 2012


my cousin wedding theme silver & pink (part 1)


Friday, March 4, 2011 Friday, March 04, 2011 6 Atashinci(s)




Assalammualaikum sumer ^^,)... pe kabar..?? ader baek tak..?? hehehe.. Firstly ZT nak say sorry pada yang sudi mengtagged ZT, ZT tak sempat nak wat tagged tu. ZT teramat buzy sekarang. Ni pown ZT bukak sebab nak mengupdate belog ZT. Belog ni pown dah lama bersawang. Sorry yer guys. Ader masa nanti ZT wat tagged dari u guys k. Dont angry yaa..!!.

Anyway, dah alang-alang ni ZT nk ucap Selamat malam. Sebab aper ZT wish Good Night, sebab time ni dah malam dah..hehe. that's why ZT say Good Night.. ahahaha.. Gurau-gurau jer okeyh. ZT nak epy-epy coz kat tempat kejer dah tension sangat wat kejer.
Then, tension sangat ngan pekerja-pekerja kat opis tu....!!!!! GERAMMMM.. nak sangat tombok-tombok muka diowang tu. uhuhuhu... Jangan sangka lembut-lembut ZT ni tak takowt marah orang.. hehehe.

Arini tataw wat kejer ngantok sangat. Banyak sangat setan yang gayut kowt kat mata ni. Sampai bos besar datang pown ley tertidow. Adoiiii.. memang cari nahas towl. Berbalek lah kiter pada tajuk asal pada entry ini yer. hehehe. Actually ZT nak citer pasal cousin ZT yang baru jadi isteri orang pada 27.02.2011.  Theme nyer silver + pink. memang chantek. hehehe.

Dengan bidadari or flower gurlz yang chomel2 tu. hehehe. memang lah amat chomel skali majlis tu. Bunyi paluan kompang yang menyerikan majlis tu berserta pancaragam. owhhh, sungguh menawan sekali ^^,). Time ni pulak lah ZT kena jadi pengapit cousin. huhuhu.. seram sejuk di watnyer taw..! ahaks.. ngeee~!

ni lah pengantin baru tu.. hehehe. cousin ZT yang gurlz.

souvenier from pengantin baru =). all theme vantage.













Puas tengok tak..?? hehehe.. chantek kan.. memang cute sangat. ehhh, puji-puji pulak..hahaha. tengok owang len kawen, rase nak kawen time tu gak. uhhuhu.. suker sangat tengok orang kawen ni =). K lah, dah malam dah ni, ZT nak masuk titow dulu. sok nak kena kejer. huhu. bye2.. tenkiu sudi baca entry ZT yer. Jangan lupa comment skali taw ;).. hehehe

Labels: , ,



Before You leave my page, PLEASE click my Nuffnang for supporting on my wedding collection. T.Q :)